Design Brunssit ovat aamupäivän mittaisia koulutustapahtumia, joissa opit tekemään kaikenlaisia design-juttuja ihan itse.
Seuraava Design brunssi:

Logo ja visuaalinen ilme

Rödsön Poro-Pirtillä 29.5.2019

199 € / 249 € (+ alv 24%)

Opi luomaan ainutlaatuisen ja mieleenpainuva logo ihan itse! Logon lisäksi luomme visuaalisen ilmeen, eli sen miltä yritys tai brändi näyttää ulospäin, mukaanlukien värit, fontit ja valokuvat.

Mitä Design Brunssit ovat?

Design Brunssit ovat tehokkaita ja maukkaita aamupäivän mittaisia työpajoja erityisesti yrittäjille ja aloittelevalle yrityksille, joilla on “tee-se-itse” lähestymistapa markkinointiin ja vähän kaikkeen muuhunkin. Brunssien tavoitteena on oppia kuinka lähes kaiken voi halutessaan tehdä ihan itse.

Kenelle Design Brunssit on tarkoitettu?

Olisiko sinusta hauskaa suunnitella nettisivut, verkkokauppa, mainokset tai logo ihan itse? Siinä tapauksessa Design Brunssit ovat juuri sinua varten.

Koulutustemme on tarkoitus innostaa, perehdyttää ja antaa työkalut kaikenlaiseen luovaan markkinointisuunnitteluun. Koulutukset soveltuvat kaikenlaisten alojen yrittäjille, yrityksille ja yhdistyksille.

Kuka Design Brunssin järjestää?

Every Good Work valmentaa ja varustaa luovalla osaamisella eri alojen yrittäjiä, yrityksiä ja yhdistyksiä tarjoamalla ensiluokkaisia koulutuksia ja työpajoja.

Koulutuksesta vastaa yrittäjä ja suunnittelija Samuli Jokinen, jolla on repussaan kirjava kokoelma nettisivuja, verkkokauppoja, logoja ja yritysilmeitä erikokoisille yrityksille ja yhdistyksille. Samulin asiantunteva opastus on selkeää ja lämpimällä huumorilla höystettyä.

Aika ja paikka

Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.
Liity postituslistalle, niin saat sähköpostiisi tiedon heti kun seuraava kurssi järjestetään.

Lisätietoa

samuli@everygoodwork.fi
+358 44 282 7152

Design brunssi:

Logo ja visuaalinen ilme

Rödsön Poro-Pirtillä 29.5.2019

hinnat alk. 199 €

Enemmän kuin vain sulkia hattuusi.
Every Good Workin näkynä on tarjota työkaluja menestykseen niin työelämässä kuin elämässä yleensäkin.

Liity mukaan postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla tulevista koulutuksista, työpajoista ja tapahtumista.
Kiitos tilauksesta!
Hups... Jokin meni vikaan.